News

Промисловий сектор: Автомобілебудування

09.02.2015

BIZOL є єдиним виробником моторних олив у світі, який виграв дві найпрестижніші у світі нагороди в галузі дизайну. Вперше з 1953 року компанія, що виробляє моторні оливи, здобула престижну премію iF Design Award.

  •     BIZOL виграє у категорії Найкраща упаковка нагороду серед 4783 учасників з 53 країн.
  •     Перший раз в історії компанія, що виробляє моторні оливи, виграє дві найпрестижніші світові нагороди в галузі дизайну
  •     Нагородження відбудеться 27 лютого у BMW Welt у Мюнхені, Німеччина.


Сьогодні торгова марка BIZOL оголошує про завоювання нової престижної нагороди в галузі світового дизайну - iF Design Award 2015, за інноваційне пакування в області моторних олив. Починаючи з 1953 року, торгова марка BIZOL є першим виробником моторних олив, якій вдалося здобути таку престижну нагороду. Міжнародне журі у складі 53 експертів у галузі дизайну обрали BIZOL серед 4783 учасників із 53 країн. BIZOL є єдиним виробником моторних олив у світі, кому вдалося одночасно виграти престижну нагороду Red Dot Award за найкращий комунікаційний дизайн та iF Design Awards за найкращий дизайн упаковки.

"Ми досягли видатних результатів у зміні звичайної для споживача каністри моторної оливи на щось красиве та зрозуміле. За допомогою нового дизайну, ми продемонстрували всім нашим клієнтам інновації та високу якість своєї продукції" з гордістю каже, генеральний директор BIZOL Борис Татієвський.

ПРО BIZOL

BIZOL - німецька компанія, яка виробляє інноваційні та високоефективні моторні оливи та технічні рідини, була заснована у 1998 році фізиком Борисом Татієвським. Протягом наступних трьох років, продукція торгової марки BIZOL продаватиметься більш ніж у 100 країнах.