Інновації у продуктах. BIZOL Green Oil +

01.02.2018

Коли Борис Татієвський заснував BIZOL у 1998 році, він хотів запропонувати щось нове. Його метою було розробити інноваційні продукти та підштовхнути кожного до захисту своїх транспортних засобів. Сьогодні BIZOL пишається тим, що є законодавцем моди. BIZOL Green+ пропонує автолюбителям сучасні розв'язання проблем двадцять першого століття, які гарантують найкращий захист автомобілів.

Професор Борис Жмуд та його команда інженерів та науковців працюють над вирішенням завдань завтрашнього дня. Сучасні мастильні матеріали стикаються з вищими вимогами, ніж будь-коли. Суворі норми викидів, охорона навколишнього середовища та швидкі темпи розвитку технологій транспортних засобів потребують інновацій. Ми об'єднуємо німецький інженерний досвід із кращими сировинними матеріалами та унікальними пакетами присадок. Наша продукція виготовлена ​​в Німеччині від розробки до виробництва.

Система start/stop, міський трафік, збільшують зношення двигуна до 10 разів і висувають високі вимоги до моторного масла. BIZOL Green Oil + - сучасна, повністю синтетична моторна олива розроблена спеціально для вирішення цих проблем. Гарантується, що вона забезпечить найкращий захист від зношування, викликаного переповненим рухом.

Використовуючи оригінальну комбінацію PAO, API Group V та ефективний пакет присадок, BIZOL створив цю оливу, щоб кожен міг належним чином піклуватися про свій автомобіль у складних умовах сучасного трафіку. Використовуйте наш досвід та інноваційне мислення, щоб бути професіоналом під час водіння.

Вибирайте BIZOL, щоб у вас був найкращий захист – не тільки сьогодні, а й завтра.

В результаті ви повинні спробувати моторні оливи BIZOL Green Oil+. Вони дійсно роблять ваш двигун більш спокійним, ефективно придушуючи найбільш дратівливі шуми.